Wie zijn wij

Ons team bestaat uit professionals en vrijwilligers met kennis en ervaring op het gebied van ouderenhuisvesting en -zorg.
Wie zijn onze Woonadviseurs?


Sabah Ikaddourren

Sabah is coördinator en woonadviseur. Sabah is ondernemend, houdt goed overzicht en werkt met veel enthousiasme. Zij werkt in diverse rollen in het sociaal domein.

Özden Tarimoglu

Özden is woonadviseur en is een kei in wet- en regelgeving en heeft eindeloos geduld.  Ozden heeft jarenlange ervaring en kent de Utrechtse woningmarkt als geen ander.

Alice Kuijpers

Alice is woonadviseur met veel ervaring in de wereld van de corporaties. Alice houdt van verbindingen leggen en gaat voor kwaliteit van dienstverlening. Heeft oog voor wat nodig is en geeft passend advies.

Vrijwilligers

Zij worden ondersteund door betrokken en deskundige vrijwilligers die passende woningen voor senioren zoeken, op basis van onze uitgebreide kennis over het aanbod aan wonen en zorg in de regio. Zo vormen wij een mooie schakel tussen vraag en aanbod.

Vind je het leuk om je te verdiepen in de mogelijkheden voor wonen en zorg? Ben je sociaal vaardig en heb je een luisterend oor? Ben je minimaal één dagdeel beschikbaar op dinsdag, woensdag of donderdag? Stuur dan een mailtje naar: info@woonadviseurutrecht.nl

We houden echt van ons werk.

We vinden het fijn om ouderen te ondersteunen bij hun woonwensen

Lees alle aanbevelingen >

“Ik ben zo blij met de woonadviseur!”